De Boelelaan 1111, Amsterdam
020-5985100
cultuur.griffioen@vu.nl

Schrijf je in voor de audities (2012)

Schrijf je in voor de audities (2012)

Vanaf nu kun je je weer aanmelden voor de audities van het Griffioen/Zuidplein Cabaret festival (GZCF), editie 2012. We zijn op zoek naar enthousiast, vernieuwend, hilarisch, brutaal, opvallend, leuk, mooi, spannend, snel, fysiek, muzikaal, aantrekkelijk, inhoudelijk en/of rauw cabarettalent.

Tijdens de auditiemiddag op za 21 jan 2012 in De Griffioen, Amstelveen, krijg je 5 minuten de tijd om de jury te overtuigen van jouw talent. Mocht dit lukken, dan verzeker je jezelf van een plek in de halve finale op vr 03 en za 04 feb 2012 in Theater Zuidplein, Rotterdam. Weet je ook hier onderscheidend te zijn en de lachers op je hand te krijgen dan stroom je door naar de finale op vr 02 mrt 2012. Voordat deze finale van start gaat, kun je als finalist op zo 12 feb 2012 deelnemen aan een masterclass om je programma te verbeteren en jezelf voor te bereiden op de zinderende finale in De Griffioen.

Wie niet waagt, wie niet wint: schrijf je nu in en overtuig de jury van jouw talent!