De Boelelaan 1111, Amsterdam
020-5985100
cultuur.griffioen@vu.nl

Frisse talenten gezocht voor 12e editie Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival

Frisse talenten gezocht voor 12e editie Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival

Een splinternieuwe editie van het Griffioen/Zuidplein Cabaret gaat weer van start! Talenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor de auditiemiddag op zaterdag 20 januari 2018. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

Klaar om ontdekt te worden? Meld je dan hier aan! Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 14 januari 2018. Tijdens de auditie selecteert een deskundige jury de acht beste kandidaten die doorgaan naar de halve finale op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari 2018.

Eerdere finalisten/winnaars: o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010),  Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Anne Neuteboom (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2015), Martijn Kardol (winnaar jury- en publieksprijs Leids Cabaret Festival 2016) en Alex Ploeg (winnaar publieksprijs Cameretten 2016).

Het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival wordt georganiseerd door de Griffioen, het cultuurcentrum van de VU te Amstelveen en Theater Zuidplein in Rotterdam.