De Boelelaan 1111, Amsterdam
020-5985100
cultuur.griffioen@vu.nl

De halve finalisten van 2020 zijn bekend!

De halve finalisten van 2020 zijn bekend!

Op zaterdag 25 januari ging het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival 2020 officieel van start met de audities in de Griffioen! Na grondig beraad van de juryleden werd deze week bekend gemaakt welke auditanten door zijn naar de halve finales.

De audities voor de nieuwe editie van het festival waren weer super spannend. Maar liefst 53 hoopvolle cabaretiers in de dop hadden zich aangemeld en er konden er maar 8 door naar de halve finale. Een zware kluif voor de jury!

De kandidaten werden beoordeeld op innerlijke noodzaak, presentatie en de originaliteit van hun performance. Er kwamen weer een hoop fantastische optredens voorbij, maar uiteindelijk konden er maar een paar de beste zijn!

De halve finalisten zijn …

Gisteren kregen 8 nieuwe cabarettalenten het telefoontje waar zij met smart op hadden gewacht. Met vol trots presenteren wij hen vandaag aan het publiek. De halve finalisten van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival 2020 zijn:

  • Marc van Gestel
  • Luuk Ransijn
  • BLAFWAF
  • Na├»ma Najib
  • Kai Bodewitz
  • Jaromir Palthe
  • Rami Nima
  • Ruud Aarden

De strijd barst los

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 februari barst de strijd los om een felbegeerde plek in de finale op zaterdag 14 maart. Daar wil je natuurlijk bij zijn! De ticketverkoop is officieel gestart. Welke cabaretier ga jij straks aanmoedigen?

Bestel hier je ticket voor de halve finale in theater de Stoep in Spijkenisse.

Bestel hier je ticket voor de finale in theater de Griffioen in Amsterdam.

Wil je niets missen? Houd ons dan ook in de gaten op Facebook en Instagram!