De Boelelaan 1111, Amsterdam
020-5985100
cultuur.griffioen@vu.nl

Tien nieuwe kandidaten uit audities cabaretfestival

Tien nieuwe kandidaten uit audities cabaretfestival

Op zondag 6 februari 2022 vonden de audities plaats voor het Griffioen De Stoep Cabaretfestival 2022 en het was weer een groot succes!

Nieuw cabarettalent heeft lang moeten wachten, want de editie van 2021 werd geannuleerd door corona en ook de finale van 2020 kon enkele maanden geleden pas gespeeld worden.

De nieuwe talenten hebben de extra voorbereidingstijd goed benut en dat merkte de jury bij de audities zeker op. Het belooft een spannende editie te worden.

Meer dan 20 kandidaten hadden zich aangemeld voor de auditie en het enthousiasme was groot. Ook waren er dit keer meer vrouwelijke aanmeldingen, een mooie ontwikkeling die de organisatie toejuicht. Na zorgvuldige overweging hebben de volgende kandidaten (op willekeurige volgorde) de selectie gehaald:

Koen en Roos, Jildou Kroes en Rick Piepers, Anne Ruitenberg, Finn Visser, Maaike Dirkje Hop, Djoni de Vos, Tim Kroezen en Marjolijn Ebels

Deze cabarettalenten gaan door naar de halve finale van het Griffioen de Stoep Cabaretfestival op vrijdag 18 en zaterdag 19 februari in Theater de Stoep in Spijkenisse. Koop kaarten en volg ons op social media om de reis te volgen van de beste cabaretiers van de toekomst!