Uilenstede 106, Amsterdam
020-5985100
cultuur.griffioen@vu.nl

De inschrijving is geopend!

De inschrijving is geopend!

De inschrijving voor de nieuwe editie van het Cabaretfestival is geopend! Nog even en dan gaat het festival officieel van start, maar dat gaat niet zonder enkele veranderingen.

Jarenlang werd het cabaretfestival georganiseerd met onze zeer gewaardeerde collega’s van theater Zuidplein. Nu, bijna 15 jaar later, komt deze samenwerking officieel tot een einde en nemen we afscheid van deze toppers die het festival samen met ons steeds weer tot een succes hebben gemaakt. We hopen hen in de komende jaren dan ook te blijven verwelkomen als speciale gasten van het festival.

Van Rotterdam naar Spijkenisse

Per september 2019 is het festival omgedoopt tot het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival en werkt cultuurcentrum Griffioen samen met theater De Stoep. Voor onze deelnemers, bezoekers en fans verandert er niet veel, behalve dat de halve finales niet langer plaats vinden in Rotterdam, maar in het gezellige Spijkenisse.

Wil je het cabaretfestival niet missen? Houd dan de volgende data vrij in je agenda:

  • Vrijdag 21 en 22 februari, halve finale in theater De Stoep
  • Zaterdag 14 maart, finale in de Griffioen

Doe je mee?

Ben jij een podiumbeest met een goed gevoel voor humor en een innerlijke noodzaak om mensen aan het lachen te maken? Meld je dan nu aan op onze website. We kijken met veel plezier uit naar de nieuwe kandidaten. Toi, toi, toi!